om oss

DNT Romsdal er områdets største friluftslivsorganisasjon med 3.400 medlemmer. Organisasjonen ble grunnlagt i 1889 og er tilknyttet Den Norske Turistforening (DNT). Foreningens formål er å tilrettelegge for et aktivt, enkelt, trygt og naturvennlig friluftsliv. DNT Romsdal skiftet i 2019 navn etter 130 år som Molde og Romsdals Turistforening (MRT).

Romsdalsområdet byr på spisse tinder med fjord og hav som bakgrunn, aktivitet i nærmiljøet, og har et godt utbygd nettverk av 8 selvbetjente og ubetjente hytter i et vakkert og variert fjellandskap. I tillegg har DNT Romsdal to dagsturhytter med betjening i Moldemarka og på Skaret.

DNT Romsdal tilbyr både dagsturer og lengre turer i sitt hytte- og rutenett i Romsdalsområdet, nærturer, turlederkurs, temakvelder, ulike kurs, klatring, samt aktiviteter og turer for barnefamilier og ungdom. DNT Romsdal jobber for å være en god organisasjon for naturopplevelser, frivillige og deltakerne på våre arrangement.

Foreningen er helt avhengig av frivilligheten og hvert år utføres et stort dugnadsarbeid på alle hyttene til DNT Romsdal, i tillegg til arbeidet med ruter og stier, og gjennomføring av alle aktiviteter. Stikkord er sosialt, fellesskap, styrke og kreativitet!

DNT Romsdal
Idrettsveien 2
6413 Molde

E-post: dntromsdal@dnt.no

Kontonr.: 9650.20.31853                                                             IBAN: NO5296502031853                                       BIC: SPTRNO22

VIPPS: #112933 (merk betalingen med hva det gjelder)

Skal du sende oss en faktura har du to muligheter
1: EHF-faktura
2: PDF til dntromsdal@faktura.poweroffice.net

Her finner du oss som regel 9-16 på hverdager:

Vi har hovedkontor på Molde gamle stadion i Idrettsvegen 2, samt at vi har kontorlokale på Norsk Tindesenter, Åndalsnes.

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd, slik at du vet hvor vi er den dagen du ønsker å komme innom.

Tlf: 71 21 82 02 (hverdager 09-15:30)

Administrasjonen i DNT Romsdal

Administrasjonen i DNT Romsdal består av 2 faste årsverk, samt 2 personer i engasjementstillinger. Sammen jobber vi for å skape gode opplevelser for naturglade mennesker.

Daglig leder

Maria Holo Leikarnes
maria.holo.leikarnes@dnt.no
mobil: 415 53 367

Rådgiver Folkehelse og inkludering

Ann-Mari Ulset
​​​​​​​ann-mari.ulset@dnt.no
mobil: 900 81 067

Hytter og ruter, kommunikasjon, TURinfo, Barnas Turlag

Arnstein Salthammer Eide
arnstein.eide@dnt.no
mobil: 416 66 108

Deltid, prosjekt, DNT Tilrettelagt

Einar Støle Morstøl
einar.morstol@dnt.no
TURinfo Norsk Tindesenter

TURinfoen er betjent av DNT Romsdal og Norsk Tindesenter i sommersesongen

Utenom åpningstidene er dyktige ansatte på Norsk Tindesenter behjelpelig med info. Velkommen innom for medlemsinformasjon, DNT-nøkler, kart, tureffekter og en hyggelig turprat!

Kontakt TURinfo
​​​​​​​Tlf: 416 66 108
E-post: arnstein.eide@dnt.no