UTLEIEHYTTER

En hytte helt for deg selv? Feskarbu og Veøystua er små sjarmerende hytter hvor du kan reservere hele hytten.

Bestill og betal utleiehytter direkte her eller kontakt med DNT Romsdal for tilbud og faktura. 

NB: Feskarbua og Veøystua leies i utgangspunktet fra kl. 17 på ankomstdag til kl. 17. på avreisedag. ​​​​​​​ Men er det ingen som har leid hytta før eller etter deg er vi selvsagt fleksible.

2 senger i Feskarbu
2 senger i Ottarbu
Båt og fiskemulighet
​​​​​​​Mer info om Feskarbu

Skorgedalsbu er en selvbetjent hytte som er låst med DNT-nøkkel. Det er ikke mulig å reservere hele hytta for seg selv, men hytta passer fint for skoleklasser og større grupper i ukedager. Ta kontakt på e-post eller tlf: 71218202 hvis en stor gruppe er interessert.

Det er mulig å leie Hoemsbu utenom sommersesongen. I mai og juni kan du reservere hytta og ha den for deg selv. Les mer her.

Storlihytta åpner vinter/vår 2020. Mer info kommer. Er du interessert i å reservere den nye hytta, ta kontakt på e-post eller tlf: 71218202.

Leie av hovedhytta på Måsvassbu er mulig fra medio oktober til medio juni. Hytta egner seg godt til skoleklasser og større grupper. Les mer her.

4 senger og 2 madrasser
På historiske Veøya
Tilgjengelig med egen båt eller kajakk

Mer info om Veøystua

  • Ved overnatting skal medbrakt lakenpose, sengetøy eller sovepose brukes. Leietaker sørger selv for rengjøring.

 VILKÅR

  • Avbestillings og endringsfrist er 10 dager før oppmøtedag.
  • Full refusjon av betalt opphold hvis avbestillingen skjer før 10 dager oppmøtedag
  • Avbestilling fra 9-5 dager før oppmøtedag gir rett til 50 % refusjon.
  • Avbestilling som gjøres senere enn 5 dager før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.
  • Betalt opphold gir rett til å bruke en annen hytte enn opprinnelig booket hytte 5 dager før og etter booket dato. Retten til seng eller madrass i et slikt tilfellet, vil gjelde for frie senger og for senger i bookbare rom etter oppmøtefristen kl. 19.00.

Avbestilling gjøres  ved å ta kontakt med din lokalforening. 

Når en avbestilling skyldes sykdom, vær eller føreforhold oppfordrer vi til at eventuell erstatning avklares med ditt forsikringsselskap. 

TILBUD TIL SKOLER

Skoleklasser kan overnatte på alle våre selv- og ubetjente hytter til kr 130,- pr. elev pr. døgn i ukedager. To ledere går gratis. Utover det er det medlem/ ikke medlems pris. Alle helger har medlem/ ikke-medlemspris.