Måsvassbu - utleie til gruppe

Måsvassbu – godt tilrettelagt for klasser og grupper

Måsvassbu er en selvbetjent hytte som ligger vakkert til ved foten av Klauva (1512 moh.). Hytta har 25 senger i hovedhuset og 6 senger i sikringsbua. Hytta har et romslig kjøkken med spiseplass til ca. 20, og en romslig peisestue for samlinger og hygge. 

Sikringshytta og vaktrommet (10 senger til sammen) er tilgjengelig med DNT nøkkel utenom sesongen som er fra 22. juni til 15. oktober. Sikringshytta har et eget hunderom med to senger. I perioden juni-september har vi vakter som bor på vaktrommet i en uke.

På Måsvassbu har en fiskemuligheter rett utenfor stuedøren. Måsvatnet er i seg selv et fiskevatn, der har vi robåt og på hytta har vi garn.

Mer informasjon om hytten på UT.no.

Foto: Jon Helge Indbjør
Foto: Martin Gjellestad

Adkomst vinter

Fra Dale (Mittet) via Skrokken, fra Isfjorden via Loftskaret (ca. 10 km) eller fra Vistdal ca. 11-12 km. Men det brøytes ikke opp Langdalen, så man må gå fra bygda. 

Leie?

Leie av Måsvassbu er mulig utenom sesongen, altså i perioden 16. oktober til 21. juni. Hytta egner seg godt til skoleklasser og større grupper. Ved leie av hovedhytta utenom sesongen ta kontakt med administrasjonen: Arnstein S. Eide, tlf. 41666108 eller e-post: arnstein.eide@dnt.no.  

For priser se her.