DNT Romsdal søker personer til Romsdalseggen-patrulje!

Tåken letter! Turen over "Romsdalseggen" går fra Vengedalen over blant annet Nesaksla og ned til Åndalsnes. På bildet ser vi Romsdalen til høyre, med elva Rauma som slynger seg nedover mot Åndalsnes. I bakgrunnen ser vi Romsdalshorn og Trolltindene til høyre, og Vengetind har vi til venstre i bildet. Et fantastisk skue!
Tåken letter! Turen over "Romsdalseggen" går fra Vengedalen over blant annet Nesaksla og ned til Åndalsnes. På bildet ser vi Romsdalen til høyre, med elva Rauma som slynger seg nedover mot Åndalsnes. I bakgrunnen ser vi Romsdalshorn og Trolltindene til høyre, og Vengetind har vi til venstre i bildet. Et fantastisk skue! Foto: Line H. Braute

DNT Romsdal søker utadvendte og TURglade personer til Romsdalseggen-patrulje i sommer. Lørdag eller søndag hver uke i juli, august og september. Er du interessert i en eller flere turer? Førstemann til mølla! 

Er du interessert i en eller flere turer?

Arbeidsoppgaver og ønskede kvalifikasjoner:
- Gå fra Venjesdalen til Åndalsnes med rød DNT-vest.
- Svare på spørsmål og ta bilder underveis.
- Plukke søppel etter behov.
- Vedlikeholde merking og skilting ved behov.
- Bør ha grunnleggende kunnskap om Rauma Kommune
- Må ha fjell- og turerfaring. Kunne enkel orientering med kart, kompass og GPS.

Vi søker 1 person per uke og du kan velge om du vil gå lørdag eller søndag.

Dette får du som patrulje: En flott fjelltur, trivelig turfelleskap, gratis buss fra Åndalsnes, gratis Romsdalseggen drikkeflaske gratis inngang på Norsk Tindesenter etter turen.

Meld din interesse via e-post og skriv hvilken uke du foretrekker.