Storlihytta, betjent i sommer

Foto: Erik Hattrem

Storlihytta er åpnet for publikum igjen og har i sommer åpent hver onsdag fra kl 10-20, med enkel bevertning som driftes av en fantastisk gjeng frivillige hytteverter. Velkommen!

Storlihytta i Moldemarka ble oppført i 1890 til bruk av turgåere og turister. Molde og Romsdals Turistforening (MRT) vil bruke hytta til det samme formålet - en trivelig og inkluderende bevertningshytte og et møtested i Moldemarka.

For å kunne gjennomføre dette trengs det frivillige hytteverter. Du må være inkluderende, blid, like å omgås folk og være til å stole på. Oppgavene med bevertning er relativt enkle med koking av kaffe og tevann på gassbluss, samt salg av kaffe, te, mineralvann, saft, sjokolade og innpakket lefse.

Hytta er åpen hver onsdag fra kl 10-20 og dagen deles inn i 3 vakter, kl 09:45-14:00 / 13:45-17:15 / 17:00-20:15 med 2 personer pr hyttevert-vakt.

Ønsker du å bidra som hyttevakt i juli tar du kontakt med Ragnar, 909 29 814, mens om du først kan fra august av tar du kontakt med administrasjonen pr e-post: mrt@dnt.no. Håper å se deg som hyttevert eller besøkende på Storlihytta i tiden fremover!

Velkommen til Storlihytta, MRTs dagsturhytte i Moldemarka.

PS: Inntil videre oppfordrer vi til kjøp av kioskvarer med kontanter.