Ny betalingsapp for hytteopphold!

Du kan nå betale for hytteoppholdet ditt i appen "Hyttebetaling" på DNT Romsdals selv- og ubetjente hytter. Enklere for deg og enklere for oss! Du slipper da å fylle ut betalingsfullmakt og får full oversikt over dine betalinger i etterkant av turen.

På de selv- og ubetjente hyttene til DNT Romsdal kan man nå benytte appen "Hyttebetaling" for betaling av overnatting og proviant. Last ned "DNT Hyttebetaling" på mobilen din før avreise, og bruk smarttelefonen i stedet for skjema på hytta. Appen fungerer også på hytter som ikke har mobildekning - du legger da inn dine kjøp offline på hytta og betaler via appen på mobilen når du får dekning. Husk å skriv deg inn i protokollen som vanlig. 

Hvis man ikke ønsker å benytte appen ligger det fortsatt skjema for fakturabetaling for kost og losji som brukes for betaling for overnatting og proviant. Alle rubrikkene i skjemaet må da fylles ut, medlems- og kontaktinformasjon. Skjemaet legges i safen på hytta. Faktura foretas en stund etter besøket på hyttene, det avhenger av når de blir hentet fra hyttene.

Grupper/skoleklasser som bestiller opphold på hyttene mottar faktura etter hjemkomst i forhold til antall deltagere. 

NB! Alle må skrive seg inn i besøksprotokollen uansett om du booker på forhånd, betaler med App eller ønsker å betale med faktura.

Skrevet av Arnstein Salthammer Eide 20. februar 2020