Mange trosset ustabilt vær

Foto: Marit Holen

Veldig kjekt å se at så mange trosset det ustabile vinterværet og besøkte de ulike Kom deg ut - dagen arrangementene i Romsdal.

Kom deg ut dagen ble en innholdsrik dag i Romsdal med over 900 deltakere på de ulike arrangementene. Med det været som var varslet i forkant og med den ustabile vinteren vi har hatt den siste tiden er DNT Romsdal veldig fornøyd. Umiddelbare tilbakemeldinger fra de som kom innom sine lokale arrangement er bare positive og det er utrolig kjekt!

Det ble hesteriding, harejakt med NJFF Møre og Romsdal, farging av lys, luftgeværskyting, grilling av pølser og utdeling av gratis grillspyd fra KIWI til alle som kom. Mange tok turen innom informasjonssatndene og fikk vite mer om medlemskap og flere turer, arrangement og kurs de kan delta på i regi av DNT Romsdal. Mange gikk natursti, hadde med bamsen sin på en luftetur og lot ham også få møte Barnas Turlag sin maskot Turbo.

Folk koset seg rundt bålet, aket, gikk på skøyter, slo av en prat med kjentfolk og folk koset seg utendørs. KIWI stod på stand med lokale kjøpmenn flere steder og DNT Romsdal hadde god hjelp av et godt frivilligapparat til å gjennomføre arrangementene.

Flere av aktivitetene rundt omkring ble gjennomført i godt samarbeid med ulike andre aktører, som var med å gjøre arrangementene enda mer innholdsrike for de som deltok.

Vi takker for oppmøtet, god stemning og en kjekk Kom deg ut dag!