"Hele" Romsdal ut på tur

Små og store på Kom deg ut dagen, vinter 2019, Skaret
Små og store på Kom deg ut dagen, vinter 2019, Skaret Foto: Andreas Winter

Fantastisk morsomt når så mange innbyggere i MRTs nedslagsfelt kommer seg ut på den Nasjonale Turdagen til Turistforeningen. Søndag 3.februar har vært et godt eksempel på at friluftsliv kan være både kortreist, enkelt og veldig gøy. I Romsdal var det 8 arrangement hvor omkring 2000 personer fikk smakebiter av tur og friluftsliv, nasjonalt var oppslutningen på 40 000 personer!

At snøen lavet ned i store deler av Romsdal denne søndagen satte ikke en stopper for folket. Små og store kom seg ut i snøværet, og med 8 arrangement på dagens program var det lett for de fleste å finne et arrangement i sitt nærområde, komme seg ut og få flotte naturopplevelser utendørs.

Her var det høy faktor av røde kinn og store smil, samt at DNTs samarbeidspartner KIWI stilte med appelsiner til alle. Over hele MRTs nedslagsfelt var frivillige i sving for å legge til rette for en opplevelsesrik dag. Det var aking, skigåing, bålkos, isfikse, natursti, hesteridning, kakao, pølsegrilling, kvikklunsj, farging av stearinlys, prøving av ski og gliding av ski, utdeling av giveaways med mer.

Det var dog ikke bare MRTs frivillige som la ned mye innsats, også lokale idrettslag, Fræna jeger og fisk, KIWI ansatte, Intersport Roseby, hestefolk og andre bidro til å gjøre dette til en innholdsrik friluftsdag. Uten frivilligheten hadde ikke denne dagen vært mulig. Dagens oppslutning var et godt bevis på at friluftslivet er populært, og en god tilbakemelding til MRT og alle de frivillig om at folket setter pris på den innsatsen som gjøres med å legge til rette for gode friluftsopplevelser.

MRT ønsker å takke alle for oppmøtet, for flotte uteaktiviteter og opplevelser, og alle de frivillige for en fantastisk innsats og engasjement!

Se omtale i Romsdals Budstikke her

Flere bilder kommer.