NYHET! Nå kan du booke seng på Brandstadbu

Foto: Søren Høj

Brandstadbu har fått et skikkelig løft siste årene. Nytt sengetøy, nye madrasser og solcelleanlegg som gjør hytteoppholdet enda triveligere. Hytta har opplevd en kraftig økning i besøket, spesielt vinterstid. Dette er en av grunnene til at vi nå innfører bookingløsning på hytta.

P.g.a. hyttas popularitet og beliggenhet har vi besluttet at alle senger er tilgjengelig for booking. Les mer om bookingsystemet nedenfor og book en seng her!

Veien fra booking fram til sengen er din:

 • Både medlemmer og ikke-medlemmer kan booke sengeplass. Medlemmer av DNT har rabattert pris. Medlemsnummer må oppgis ved bestilling.
 • Hvert rom og hver seng er nummerert på hytta. I bestillingssystemet ser du hvor mange senger det er per rom. Forsøk å fylle hele rom best mulig når du bestiller for en gruppe. 
 • For at bookingen skal være gyldig må du komme frem til hytta før kl. 19, og ha med deg utskrift av kvittering for betalt opphold eller synlig kvittering på mobilen. Dersom du har booket og ankommer hytta senere enn kl. 19 gjelder forskuddsbetalingen fortsatt, men fortrinnsretten til seng faller bort. Klokkeslettet er bestemt bl.a. for at andre gjester ikke skal måtte vente hele kvelden før de kan finne seg en seng.
 • Skriv deg inn i protokollen på vanlig måte, men skriv i protokoll at du har forhåndsbetalt for selve overnattingen ved å skrive "Booking" i siste kolonne. 

Skoleklasser/grupper

Skoleklasser og andre større grupper, som ønsker å booke overnatting på MRTs fjellhytter skal ikke bruke bookingsystemet, men sende en e-post til mrt@dnt.no.  Dette gjelder om dere er mer enn 6 personer, eller ønsker faktura tilsendt. Her oppgir du hyttenavn, dato, antall personer og evt. fakturaadresse. Dette gjelder for alle våre hytter. Selv om grupper "reserverer" kan det fortsatt komme andre besøkende, men vi setter pris på om større grupper gir oss beskjed på forhånd.


VILKÅR:

Avbestilling

 • Du kan selv avbestille ved hjelp av kvitteringen du har mottatt på e-post. Her finner du en link du kan bruke for avbestilling. Dersom du ikke har dette, tar du bare kontakt med oss.

 • En booket seng kan avbestilles med full refusjon inntil det gjenstår 10 dager til ankomstdagen.

 • Avbestilling av booket seng etter at det gjenstår 10 dager, men før det gjenstår 5 dager til ankomstdag, gir rett til en refusjon på 50% av bookingsbeløpet.

  Avbestillinger som skjer etter at det gjenstår 5 dager til ankomstdag gir ingen rett til refusjon.

 • Dersom du blir forhindret fra å benytte bookingen på angitt hytte og dato, gjelder betalingen tilsvarende på andre hytter i en uke før og en uke etter den bestilte dato. Fyll i så fall ut engangsfullmakt og legg ved kvittering fra bookingen i hyttesafen.

 • I ekstraordinære tilfeller, når opphold på hytten blir forhindret pga stengte veier, uvær som gjør det uforsvarlig å gå, sykdom eller andre hindringer utenfor gjestens kontroll, kan innbetalt overnatting refunderes i form av en verdikupong som gir tilsvarende overnatting på en valgfri selv- eller ubetjent MRT-hytte. For ordens skyld presiseres det at nedbør og dårlig vær sommerstid i seg selv ikke regnes som forhold utenfor gjestens kontroll. Ved slike hindringer sendes krav om verdikupong på e-post til mrt@dnt.no senest en uke etter bestilt dato.

 • Vis fleksibilitet i forhold til andre gjester. Forhåndsbestilt seng gir deg rett til den sengen du har betalt for, andre soveplasser på samme rom er fortsatt tilgjengelig for andre gjester.

Selvbetjeningssystemet er unikt, og fungerer godt takket være sporty og samarbeidsvillige fjellfolk. En bestillingsordning kan bli en viktig videreutvikling av systemet, men bare dersom alle våre gjester fortsetter å være like fleksible og innstilt på samarbeid som de alltid har vært. - Det er akkurat dette som gjør selvbetjeningssystemet spesielt, og som gjør oppholdet på hyttene til en god opplevelse for alle!

Molde og Romsdals Turistforening er svært interesserte i å høre hva du synes om ordningen. Ta kontakt på tlf. 71218202 eller e-post mrt@dnt.no.

Skrevet av Arnstein Salthammer Eide 2. november 2018