Årets turgåer 2017 Tusenårsvarden

Foto: Anne Olsen Bolsønes

Årets turgåer for 2017 på Tusenårsvarden er trukket og denne gangen ble det Stine Ugelvik Kanestrøm fra Molde! Hun får en turkikkert sponset av Urmaker Jermstad.

Stine var en av ca 8900 som skrev seg inn i turboka til Tusenårsvarden i 2017. Stine skrev seg inn i boka 2.mai om kvelden. Hun bruker Moldemarka flittig sammen med man og sine to barn, med lett tilgang fra der hun bor. Mange registrerer seg kun inn i Stikk-ut boka som er i egen kasse like ved varden. Friluftsrådet ved Marte Melbø opplyser at Stikk-ut på Tusenårsvarden hadde 5135 registreringer i fjor.

Siden år 2000 da Tusenårsvarden ble reist, et samarbeid med Turistforeninga og Moldemarkas Venner, har gjennomsnittlig 8900 (!) skrevet seg inn årlig. Et knippe på 4-5 personer har svært ofte registrert seg i boka. Blant dem er morgenfugler som Trygve Berge og Eli Merete Sandvik, i tillegg Tore Aarø, Lise og Tuva Halse.

Trekningen ble som tidligere foretatt av Kari Pettersen fra Moldemarkas Venner og Anne Olsen Bolsønes fra Molde og Romsdals Turistforening.