Våre beste julegavetips!

Hva med å gi en overnatting og hyggelig opplevelse på Måsvassbu til jul?
Hva med å gi en overnatting og hyggelig opplevelse på Måsvassbu til jul? Foto: Martin Gjellestad

Gi en opplevelse i julegave! Du sparer miljøet, slipper shoppingmaset og får minner som varer.

HYTTETUR

Gi bort en hyttetur på en av MRTs hytter med deg som turfølge! Vi selger verdikuponger på overnatting som du kan gi bort i gave. Send oss en e-post til mrt@dnt.no med din adresse og antall overnattingskuponger. Vi legger ved en faktura og sender til deg! Pris per natt for 2018 er 

Losji

Medlem

Ikke-medlem

Voksne

260,-

370,-

Ungdom 13-26 år

120,-

370,-

Barn 4-12 år

0,-

185,-

Barn 0-4 år

0,-

0,-

Oversikt over alle MRTs hytter finner du her!

MEDLEMSKAP

Et DNT-medlemskap gir flotte naturopplevelser, rabatt på overnatting på DNTs hytter, mulighet for å være med på turer, kurs og andre aktiviteter, samt en rekke andre fordeler. I tillegg er du med å støtte arbeidet med å merke stier, vedlikeholde hytter og kviste løyper. Les mer her. 

JUBILEUMSBOKA "KUNSTEN Å VANDRE"

2018 er året der DNT fyller 150 år. DNT jubilerer med en bok om 12 ukjente turperler, områder og turstier som få har tråkket før. Vi er veldig glad for at en av turene er "Romsdalstien" fra Åfarnes til Grøvdal i Isfjorden. Boka er rettet mot alle som liker å gå i fjellet, men som vil se mangfoldet og finne nye turmål. I salg nå i DNT Butikken.

TIDENES TURFEST

Ta med deg noen du liker på DNT-festen i Oslo Spektrum 19. januar! Arrangementet markerer DNTs 150 årsjubileum i 2018, og byr på mange flotte artister og kjente navn. Anne Lindmo, Odd Nordstoga og Nils Petter Molvær er blant dem. Billetter kjøpes her. Fortsatt billige billetter med toget fra Åndalsnes til Oslo!

BOKA 26 KJAPPE KURS I FRILUFTSLIV

Er du stø på å overnatte i naturen, tenne bål eller hvordan du beveger deg trygt på is? Eller ønsker du tips til hvordan du best får fisk? Denne boka gir deg en innføring i utvalgte temaer som du vil ha god bruk for når du skal ut på tur, slik at du kan utøve friluftsliv på en trygg og god måte. Boka kommer for salg i uke 48 i DNT Butikken.


"Romsdalstien" er en av turene som er plukket ut til DNTs jubileumsbok "Kunsten å vandre" som en av 12 "ukjente perler"
"Romsdalstien" er en av turene som er plukket ut til DNTs jubileumsbok "Kunsten å vandre" som en av 12 "ukjente perler"

Skrevet av Arnstein Salthammer Eide 24. november 2017