Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede, Friluftskveld på Skaret

Arrangement

Dato
8. januar 2018 kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Arrangement, , Aktivitet, Inkludering, Bålkos, Utvilkingshemmede
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Friluftskveld på Skaret !

Velkommen til ny kveld med Friluftsliv tilrettelagt for funksjonshemmede. Vi gjentar suksessen fra i fjor vinter og inviterer til ny friluftskveld på Skaret, ved Skarstua mellom Molde og Fræna.  

Oppmøte: Skarstua, Skaret. Her er det godt med parkering. Området blir brøytet om det er mye snø.

Vi begynner ute, med aktiviteter tilpasset forholdene. Om det er bra forhold legger vi opp til ei rundløype med aktiviteter og utfordringer. Det kan bli aking eller ulike oppgaver som skal løses. Bålpanna står klar til å varme seg ved.

Siste del av kvelden inviterer vi inn på Klokkargården. Her vil det være fyr på peisen, og vi får servert suppe og drikke. Etterpå inviterer vi til spillkveld, med yatzy og kortspill. Du kan også ta med eget spill om du vil. Om vi er heldige får vi også se bilder fra fjorårets arrangementer, og kanskje dukker det opp en kahoot..

Studenter fra Høgskolen i Molde er også med og hjelper til.

Pris: Arrangementet er gratis, ingen påmelding.

Utstyr og bekledning: Det kan være både kaldt og vått på Skaret midt på vinteren. Kle dere etter vær og forhold, ta med lykt.
Ser frem til en hyggelig kveld utendørs.

Om "Friluftsliv tilrettelagt for utvilkingshemmede"

Prosjekt Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede er et samarbeid mellom studenter ved Høgskolen i Molde, Nordmøre og Romsdal Friluftsråd, Norsk Forbund for handikapede og Molde og Romsdals Turistforening. Målet er å skape et tilbud for utviklingshemmede og deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for ulike funksjonsnivåer ønsker vi å skape en felles arena for å møtes og ha det gøy sammen. Tilbudet skal være tilgjengelig i alle årets sesonger, og er tiltenkt både barn, ungdom og voksne, familie og/eller gode hjelpere.

Følg oss på vår facebokside: https://www.facebook.com/molderegionen

Vil du være frivillig i prosjektet i tilknytning til aktivitetene kan du melde deg her

 

 

 

Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede, Friluftskveld på Skaret

Velkommen til Friluftskveld på Skaret ! Velkommen til ny kveld med Friluftsliv tilrettelagt for funksjonshemmede. Vi gjentar suksessen fra i fjor vinter og inviterer til ny friluftskveld på Skaret, ved Skarstua mellom Molde ...

Kontaktinformasjon: