Familietur til Runde Fyr

Fellestur

Fra dato
15. september 2018 kl. 09:00
Til dato
16. september 2018 kl. 18:50
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur
Arrangører
Barnas Turlag Sandøy, DNT Romsdal
Turområde
Sunnmørsalpane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi reiser i samla tropp fra Myklebust fergekai kl. 09:00, og kjører til Runde Fyr. Når vi kjem fram til Goksøyr deler vi troppen i to.

Tropp 1: Går direkte ut til Runde Fyr. En tur som passar for dei fleste barn og tek ca 1,5 time. (3,6 km)
Tropp 2: Går innom Lundeaura, forbi Rundebranden og ned til Runde Fyr. Denne passer best for dei største barna. Tek ca 2,5 timar (ca 7,5 km) På Søndagen vår vi tilbake i fotspora til Tropp 1.

Pris: 

Deltakere betaler hver for seg med betalingsfullmakt på Runde Fyr.

Voksen: 260,- (medlem) / 375,- (ikke-medlem)
Ungdom: 130,- (medlem) / 375,- (ikke-medlem)
Barn 4-12 år: 0,- (medlem) / 185,- (ikke-medlem)
Barn 0-3 år: 0,- (medlem) / 0,- (ikke-medlem)

"Runde fyr ligger på Kvalneset på nordvestspissen av den kjente fugleøya Runde. Det er et av 80 fredete fyr i Norge og inngår i kystledsamarbeidet mellom DNT, Forbundet Kysten og andre. Fyrbygningene og fyrområdet er fredet etter Kulturminneloven (les mer her). Det er den nyeste fyrvokterboligen på fyrstasjonen som er gjort om til selvbetjent hytte med 24 senger fordelt på to rom med 6 senger, to med fire senger, en seng under trappa og 3 senger på "storeloftet". Hytta er låst med DNT-nøkkel. Her kan du ta inn etter turen over Rundebranden, du kan kjøpe deg mat fra hyttas selvbetjeningslager og tilberede den på kjøkkenet. Så kan du overnatte og nyte livet og været, for her er det spennende å være, uansett om det er solskinn eller vind og regn. Like utenfor husa på fyrstasjonen bryter bølgene mot berget rett inn fra storhavet, og rundt deg er det et yrende fugleliv."

Familietur til Runde Fyr

Vi reiser i samla tropp fra Myklebust fergekai kl. 09:00, og kjører til Runde Fyr. Når vi kjem fram til Goksøyr deler vi troppen i to. Tropp 1: Går direkte ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Åsa Finnøy