Førstehjelp for turledere og instruktører

Kurs

Fra dato
10. november 2018 kl. 08:00
Til dato
11. november 2018
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Kurs, Førstehjelpskurs, Fottur, Førstehjelp
Arrangører
DNT Romsdal, DNT fjellsport Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Er du turleder i DNT? Vil du lære mer om førstehjelp på tur? Dette handler om å være best mulig forberedt for å takle hendelser som kan oppstå på tur.

På lørdag blir det temadag om førstehjelp. Dagen ledes av kursleder/kursledere fra Norsk folkehjelp som selv liker å være på tur, men som også har faglig bakgrunn for å lede temadagen. Første del av dagen øver vi på livreddende førstehjelp, dvs hjerte lungeredning. Resten av dagen går vi ut. Da må deltakerne handtere ulike former for case/utfordringer som kan tenkes å inntreffe når vi er på tur utenfor allfarvei. Da får vi mulighet til å tenke over hvilket utstyr vi har med, og hva som kunne vært nyttig å ha med på tur. Hvordan kan vi improvisere og bruke det utstyret vi har med? Og ikke minst, hvordan samarbeide for å løse oppgavene med det for øye at den som trenger hjelp skal bli tatt godt vare på? Ingen værforbehold.

Førstehjelp for turledere og instruktører

Er du turleder i DNT? Vil du lære mer om førstehjelp på tur? Dette handler om å være best mulig forberedt for å takle hendelser som kan oppstå på tur. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Inka Schmaus
  • Sven Michaelis