Nissegårdsbesøk - Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede

Arrangement

Dato
10. desember 2017 kl. 11:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Utviklingshemmede
Turtyper
Arrangement, , Friluftsliv-Tilrettelagt-For-Utviklingshemmede
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Eriklia Julen 2017:

Førjulsopplevelser blant nisser og dyr, opplev god gammeldags julestemning i et trivelig og godt miljø.  Velkommen til gården!
2017 blir 22 julen Nissefamilien er i Eriklia, så nå har denne tradisjonen nådd 2 generasjon besøkende, og Juli i Eriklia har vært en lang tradisjon, en livslang tradisjon for mange.
Opplevelsene på gården står i kø, og her er det bare fantasien som setter begrensninger, vi har et «levende teater» der publikum er en del av dette.
Her kan man ri på hest, hoppe i høyet, gå rundt juletreet, ake på kjelke, Nissemor koker kakao til alle, kose med alle dyra, se det utroligeste samspill mellom nisser og dyr.

Løa som er hovedarena for nissefamilien er godt over 110 år, her er det akebakke rett utom løa, andedam, wc anlegg, og det meste er tilrettelagt for alle av oss.

Ta på godt med klær.

Med ønske om en fin førjulstid fra oss nisser!

 

Prosjekt Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede er et samarbeid mellom studenter ved Høgskolen i Molde, Nordmøre og Romsdal Friluftsråd, Norsk Forbund for handikapede og Molde og Romsdals Turistforening. Målet er å skape et tilbud for utviklingshemmede og deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for ulike funksjonsnivåer ønsker vi å skape en felles arena for å møtes og ha det gøy sammen. Tilbudet skal være tilgjengelig i alle årets sesonger, og er tiltenkt både barn, ungdom og voksne.

Følg oss på vår facebokside: https://www.facebook.com/molderegionen

Vil du være frivillig i prosjektet i tilknytning til aktivitetene kan du melde deg her

Nissegårdsbesøk - Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede

Eriklia Julen 2017: Førjulsopplevelser blant nisser og dyr, opplev god gammeldags julestemning i et trivelig og godt miljø.  Velkommen til gården! 2017 blir 22 julen Nissefamilien er i Eriklia, så ...

Kontaktinformasjon:

  • Molde og Romsdals Turistforening
  • Tlf. 71218202
  • E-post: mrt@dnt.no