Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede, Stikk-ut tur

Arrangement

Dato
2. oktober 2017 kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Arrangement, Oppstart, Aktivitet, Inkludering, Utvilkingshemmede
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Øverlandsvatnet, Moldemarka, - tur til Stikk-ut post !

Velkommen til ny kveld med Friluftsliv tilrettelagt for funksjonshemmede ! I kveld skal vi på tur til en Stikk-ut post ved Øverlandsvatnet i Moldemarka. Det blir frammøte ved turparkeringa i Jensgurilia i Nordbyen. Innledningsvis blir det spennende musikalsk underholdning ved Rolf Magnus Orø. Tur vil kunne tilpasses den enkelte. Det er turvei rundt Øverlandsvatnet, ca 3 km,  (ikke rullestolvennlig) for de som ønsker å gå denne. Andre vil kunne gå eller kjøre rullestol direkte fram til samlingssted ved Damvokterhytta ved Øverlandsvatnet. Studenter fra Høgskolen i Molde hjelper med gjennomføring og aktiviteter.

Vi ordner med varme griller. Ta med enkel grillmat. Husk gode sko og varme klær. Dette er et utearrangement. 

Pris: Arrangementet er gratis, ingen påmelding.

Gjennomføring i samarbeid mellom Molde og Romsdals Turistforening, Høgskolen i Molde, Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Norsk forbund for utviklingshemmede.

Vel møtt !

 

Om "Friluftsliv tilrettelagt for utvilkingshemmede"

Prosjekt Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede er et samarbeid mellom studenter ved Høgskolen i Molde, Nordmøre og Romsdal Friluftsråd, Norsk Forbund for handikapede og Molde og Romsdals Turistforening. Målet er å skape et tilbud for utviklingshemmede og deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for ulike funksjonsnivåer ønsker vi å skape en felles arena for å møtes og ha det gøy sammen. Tilbudet skal være tilgjengelig i alle årets sesonger, og er tiltenkt både barn, ungdom og voksne, familie og/eller gode hjelpere.

Følg oss på vår facebokside: https://www.facebook.com/molderegionen

Vil du være frivillig i prosjektet i tilknytning til aktivitetene kan du melde deg her

 

 

 

Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede, Stikk-ut tur

Øverlandsvatnet, Moldemarka, - tur til Stikk-ut post ! Velkommen til ny kveld med Friluftsliv tilrettelagt for funksjonshemmede ! I kveld skal vi på tur til en Stikk-ut post ved Øverlandsvatnet i Moldemarka. Det blir frammøte ...

Kontaktinformasjon:

  • Molde og Romsdals Turistforening
  • Tlf. 71218202
  • E-post: mrt@dnt.no