Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede, Holmarka, Romsdalsmuseet

Arrangement

Dato
4. september 2017 kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Arrangement, Sommeråpning, Aktivitet, Inkludering, Utvilkingshemmede
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til ny kveld med Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede ! Denne gangen samles vi på Romsdalsmuseet og Holmarka Besøksgård, Molde. Dette er steder som i seg selv er gode turmål og passer godt for en kveldsvandring. Det inviteres til enkel tur, som kan tilpssses den enkelte. Studenter fra Høgskolen i Molde vil være med og lage aktiviteter, Holmarka Besøksgård vil være åpen, og det serveres varm drikke. Store deler av området er rullestolvennlig. All aktivitet foregår ute.

Frammøte/parkering: Hovedinngangen Romsdalsmuseet. Innkjørsel fra Moldeliveien. Se kart.

Pris: Arrangementet er gratis, ingen påmelding.

Gjennomføring i samarbeid mellom Molde og Romsdals Turistforening, Høgskolen i Molde, Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Norsk forbund for utviklingshemmede,  Romsdalsmuseet og Holmarkas Venner.

Vel møtt !

Om "Friluftsliv tilrettelagt for utvilkingshemmede"

Prosjekt Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede er et samarbeid mellom studenter ved Høgskolen i Molde, Nordmøre og Romsdal Friluftsråd, Norsk Forbund for handikapede og Molde og Romsdals Turistforening. Målet er å skape et tilbud for utviklingshemmede og deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for ulike funksjonsnivåer ønsker vi å skape en felles arena for å møtes og ha det gøy sammen. Tilbudet skal være tilgjengelig i alle årets sesonger, og er tiltenkt både barn, ungdom og voksne, familie og/eller gode hjelpere.

Følg oss på vår facebokside: https://www.facebook.com/molderegionen

Vil du være frivillig i prosjektet i tilknytning til aktivitetene kan du melde deg her

 

 

 

Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede, Holmarka, Romsdalsmuseet

Velkommen til ny kveld med Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede ! Denne gangen samles vi på Romsdalsmuseet og Holmarka Besøksgård, Molde. Dette er steder som i seg selv er gode turmål og passer godt for en ...

Kontaktinformasjon:

  • Molde og Romsdals Turistforening
  • Tlf. 71218202
  • E-post: mrt@dnt.no