Friluftsskole i vinterferien

Arrangement

Fra dato
20. februar 2017 kl. 08:30
Til dato
22. februar 2017
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Friluftsskole
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

I regi av Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Norges Jeger og Fiskerforbund Møre og Romsdal, samt Molde og Romsdals Turistforening blir det arrangert Friluftsskole på Skaret i vinterferien 2017 også. Vi planlegger tre dager med uteaktivitet; mandag, tirsdag og onsdag i uke 8.

Vi håper det blir forhold for skileik, truge-tur, isfiske, sporing av dyr og praktiske oppgaver. Deltakerne har med mat og drikke, skiutstyr og uteklær hver dag.

Aldersgruppe: 10-13år
Dagsaktiviteter fra kl 08:30-16:15 alle 3 dagene. Ingen overnatting!
Transport: Det vil bli mulig å følge rutebuss til og fra Molde/Elnesvågen eller en kjører selv / samkjører med andre til Skarstua på Skaret.
Base og oppmøtested: Lokalene til Norges Jeger og Fiskeforbund Møre og Romsdal på Skaret (gamle Lysgården)

I fjord deltok barn fra Averøy, Fræna og Molde på Friluftsskolen på Skaret. Vi ønsker nye og gamle deltakere velkommen til dager med leik og morro ute de første dagene i vinterferieuka. Friluftsskolen er for barn i alderen 10-13 år. Vi holder til på Skaret fra 08.30 -16.15 hver dag. Påmelding og det er førstemann til mølla prinsippet.

Kanskje er dette julegaven du skal gi til en friluftsglad ungdom akkurat i år?

Friluftsskole i vinterferien

I regi av Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Norges Jeger og Fiskerforbund Møre og Romsdal, samt Molde og Romsdals Turistforening blir det arrangert Friluftsskole på Skaret i vinterferien 2017 også. Vi planlegger tre ...

Kontaktinformasjon: