Avlyst Verdens aktivitetsdag, friluftskveld med FTU

Fellestur

Dato
11. mai kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivitet, Inkludering, Utvilkingshemmede, Ftu
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst grunnet Covid-19.

Verdens aktivitetsdag - friluftskveld på Holmarka.

Velkommen til ny friluftskveld med FTU (Friluftsliv tilrettelagt for funksjonshemmede)! Denne gangen samles vi på Holmarka i anledning Verdens aktivitetsdag, der helse og aktivitet i lokalmiljøet står i fokus. En rekke organisasjoner og aktører som er engasjert i folkehelse har hele denne dagen hatt et bredt spekter av tilbud og aktiviteter på Romsdalsmuseet. Vi fortsetter dagen med å samles til aktivitet og møte med dyra på Holmarka fra kl 17:30-19:30.

Det blir boccia, møte med dyrene, spill inne på låven og flere andre aktiviteter. Litt matservering blir det også. Ta gjerne med egen kveldsmat om du vil.

Studenter fra Høgskolen i Molde og andre frivillige er med og hjelper til. Det kan bli justeringer i innholdet i arrangementet.

Frammøte/parkering: Nede ved Romsdalsmuseet eller på parkeringsplassen mellom Romsdalsmuseet og Sellanrå Skole.

Pris: Arrangementet er gratis, ingen påmelding.

Vel møtt !

Om "Friluftsliv tilrettelagt for utvilkingshemmede"
Prosjekt Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede er et samarbeid mellom studenter ved Høgskolen i Molde, DNT Romsdal, Norsk Forbund for handikapede og kommunene som hjelper til med å spre informajsonen om arrangementene. Målet er at vi gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for ulike funksjonsnivåer, ønsker vi å skape en felles arena for å møtes og ha det gøy sammen. Her er det plass til de ulike utviklingshemmede / brukerne og deres familie, venner og støtteapparat. ilbudet skal være tilgjengelig i alle årets sesonger, og er tiltenkt både barn, ungdom og voksne, familie og/eller gode hjelpere.

Følg oss på vår facebokside: https://www.facebook.com/molderegionen

Vil du være frivillig i prosjektet i tilknytning til aktivitetene kan du melde deg her

Verdens aktivitetsdag, friluftskveld med FTU

Verdens aktivitetsdag - friluftskveld på Holmarka. Velkommen til ny friluftskveld med FTU (Friluftsliv tilrettelagt for funksjonshemmede)! Denne gangen samles vi på Holmarka i anledning Verdens aktivitetsdag, der helse og aktivitet i lokalmiljøet står ...

Kontaktinformasjon:

  • Maria, 41553367

Turleder:

  • Maria Holo Leikarnes