Aktiv i 100, Molde

Fellestur

Dato
10. september kl. 11:00 - 13:00
Alternative datoer
Vis 2 andre datoer
3. desember 2020
10. desember 2020
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Lavterskel
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Velkommen med på Aktiv i 100 tur. Kort tur i nærområdet før vi spiser lunsj sammen. Ta med egen mat eller kjøp dersom turmålet går til en kafé. DNT Romsdal spanderer kaffe / te.

Oppmøte: Krona, Romsdalsmuseet
Tidspunkt: kl 11
Pris: Gratis

Aktiv i 100 er et lavterskelturtilbud der vi går lette turer i Moldeområdet på dagtid. Det legges stor vekt på et sosialt og inkluderende fellesskap, hvor alle aldersgrupper er velkomne. Turene tilpasses gruppa og været. Det er ikke værforbehold på turene.

Turene gjennomføres med fast oppmøtested og -tid. Vi går en lett og kort tur i nærområdet, før vi går inn på Krona eller annet sted og spiser lunsj sammen. DNT Romsdal serverer kaffe og hver enkelt ha med medbragt nistepakke eller kjøpe lunsj når vi går til en kafé.

Aktiv i 100 er et lavterskelturtilbud for at flere skal kunne komme seg ut i fysisk aktivitet, delta i et hyggelig turfellesskap og få gode naturopplevelser i nærmiljøet.

Tilbudet er gratis og det vil være med turleder.

Aktiv i 100, Molde

Velkommen med på Aktiv i 100 tur. Kort tur i nærområdet før vi spiser lunsj sammen. Ta med egen mat eller kjøp dersom turmålet går til en kafé. DNT Romsdal spanderer ...

Kontaktinformasjon: