Avlyst Helgetur til Lodalskåpa

Fellestur

Fra dato
3. mai kl. 17:00
Til dato
5. mai
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
DNT Romsdal, DNT fjellsport Romsdal
Turområde
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst grunnet dårlige værmeldinger.

Lodalskåpa (2082 moh) er en vårklassiker på ski. Det er en lang og utfordrende tur med klyving og kryssing av bre. På toppen ventes en formidabel utsikt over Jostedalsbreen. 

Vi reiser i felleskap fra Molde fredag etter arbeidstid, reisetid ca 4 timer. Vi overnatter på campingplass i Lodalen i telt eller hytte alt etter smak og behag.  Lørdag må vi tidlig opp fordi turen kan ta fra 9 til 13 timer alt etter om veien til Bødalsseter er brøytet eller ikke og hvor mange utfordringer vi møter ved brekryssingen og toppstøtet. Retur til Molde på søndag.

Utstyr: Alle må ha med stegjern, isøks, klatresele, spade, søkestang, sender/mottaker. Utstyr kan lånes av MRT. Angi ved påmelding hva du trenger. Ski som er egnet for bruk i bratt terreng (telemark, rando, splittboard). Husk også solkrem, solbriller, mat og nok drikke.

Hver enkelt sørger for egen mat og gjør opp for seg på campingplassen.

Vi samordner kjøring og reiser med færrest mulig biler.

 

  

Helgetur til Lodalskåpa

Lodalskåpa (2082 moh) er en vårklassiker på ski. Det er en lang og utfordrende tur med klyving og kryssing av bre. På toppen ventes en formidabel utsikt over Jostedalsbreen.  Vi ...

Kontaktinformasjon:

  • Frode Grødahl
  • Tlf. 92620829

Turledere:

  • Frode Grødahl
  • Inka Schmaus