Åpning av adventstre på Storlihytta og konsert med Mandarinsaft

Fellestur

Dato
1. desember 2019 kl. 14:00 - 16:15
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Familiearrangement, Førjulskos, Advenstre
Arrangører
Barnas Turlag Molde, DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen på førjulstur med Barnas Turlag til Storlihytta og påfølgende juleforestilling / konsert med Mandarinsaft etterpå.

Merk at det er endret slik at åpningen av adventstreet er lagt først oppe ved Storlihytta, og deretter konsert for de som har deltatt på åpningen nede på Krona på Romsdalsmuseet, siden nye Storlihytta foreløpig ikke er klar til bruk.

Vi inviterer til åpning av adventstreet ved grindbygget som står ved Storlihytta. Det blir lykter i trærne, grindbygget er julepyntet, vi går rundt juletreet og bytter pakker på adventstreet.

For alle som deltar her blir det gratis og prioritert inngang på Mandarinsaft sin juleforestilling / konsert, som nå er flyttet ned på Krona på Romsdalsmuseet da nye Storlihytta foreløpig ikke er klar til bruk. Dette blir en bra førjulsdag!

Alle går til Storlihytta på egenhånd. Vi samles oppe ved hytta til åpning av adventstreet med start her kl 14:00 (merk ny tid). Etter åpning får de som deltar billetter til juleshow med Mandarinsaft på Krona, Romsdalsmuseet. Her blir det konsert kl 15:30.

Kaféen på Krona holder åpen.

Blir det mye folk spiller de juleshowet to ganger etter hverandre. Juleforestillingen/konserten tar ca 35 minutt.

Ta med:

  • pakke (verdi omkring kr 20-30)
  • hodelykt / lommelykt
  • nisseluen din om du har
  • varme klær
  • nistepakke
  • drikke, gjerne varm

Velkommen til små og store!

Litt om Mandarinsaft og "den magiske juledrikken":
"Mandarinsaft - den magiske juledrikken" er en musikalsk fortelling om jula i Mandarinveien. Snøen laver ned da Emma går hjem fra skolen. Det er juleferie og hun gleder seg til jul! Emma går forbi Trollskogen. Der hører hun noen som gråter. Det er Trollet som er lei seg.

Han har ingen å feire jul sammen med. I Mandarinveien blir alt gjort klart til jul. Aller øverst i veien bor Sevrin. Han er en varm og gjestfri person som alltid har åpen dør og god tid. Da Trollet kommer til Sevrin sitt hus, skjer det magiske og spennende ting!

Litt om adventstreet:
Adventspakketreet fungerer slik at dere kan gå dit når dere vil på egenhånd gjennom hele adventstiden, ta med en pakke for hver gang, som dere bytter med pakker som allerede henger på treet. Ta IKKE en pakke fra treet dersom den ikke blir erstattet med en dere har med.

En kan ta like mange pakker fra treet som det en henger opp av nye pakker. Dette er til stor glede for barna og en god motivasjon for å komme seg ut med barna i desember, så la adventspakketreet stå til glede for de små gjennom den spennende adventstiden.

I dag koser vi oss i marka med nisseluer, fri lek, åpning av adventstreet og påfølgende juleforestilling / konsert. Denne vil bli gjennomført på Krona på Romsdalsmuseet, da den nye Storlihytta ikke er klart til bruk enda.

Alle har ansvar for egne barn på alle våre Barnas Turlags arrangement!

Tips i forhold til pakker:
Barna tar med en liten pakke og bytter med de som henger på treet. Skriv gjerne en lapp om alder og kjønn om det er vesentlig for innholdet i pakken. Det er ønskelig at innholdet ikke er spiselig pga allergier, samt dyr i skogen. Pris på pakken skal være mellom kroner 20 - 30,-.

Det er ikke lurt med gaveinnhold som blir ødelagt dersom det blir frost. Da været kan endre seg flere ganger iløpet av desember er det lurt å at dere legger pakken i en liten pose / brødpose etter at dere har pakket den inn, slik at gaven ikke blir ødelagt dersom det skulle komme regn noen dager.

Åpning av adventstre på Storlihytta og konsert med Mandarinsaft

Velkommen på førjulstur med Barnas Turlag til Storlihytta og påfølgende juleforestilling / konsert med Mandarinsaft etterpå. Merk at det er endret slik at åpningen av adventstreet er lagt først oppe ...

Kontaktinformasjon:

  • Maria, 415 53 367 og Mari Anne, 934 58 863

Turledere:

  • Mari Anne Bjørnkmann
  • Maria Holo Leikarnes