Konsert og åpning av adventstreet i Moldemarka

Fellestur

Dato
1. desember kl. 15:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Familiearrangement, Førjulskos, Advenstre
Arrangører
Barnas Turlag Molde, DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)

Velkommen på førjulstur med Barnas Turlag til Storlihytta. Her garanteres det førjulsstemning!

Vi inviterer til åpning av adventstreet og førjulskonsert på nye Storlihytta, som nesten er ferdig. Det blir lykter i trærne, konsert og lett servering, vi har offisiell åpning av adventstreet og Mandarinsaft spiller konsert. Dette blir en magisk førjulsdag!

Litt om Mandarinsaft og "den magiske juledrikken":
"Mandarinsaft - den magiske juledrikken" er en musikalsk fortelling om jula i Mandarinveien. Snøen laver ned da Emma går hjem fra skolen. Det er juleferie og hun gleder seg til jul! Emma går forbi Trollskogen. Der hører hun noen som gråter. Det er Trollet som er lei seg.

Han har ingen å feire jul sammen med. I Mandarinveien blir alt gjort klart til jul. Aller øverst i veien bor Sevrin. Han er en varm og gjestfri person som alltid har åpen dør og god tid. Da Trollet kommer til Sevrin sitt hus, skjer det magiske og spennende ting!

Litt om adventstreet:
Adventspakketreet fungerer slik at dere kan gå dit når dere vil på egenhånd gjennom hele adventstiden, ta med en pakke for hver gang, som dere bytter med pakker som allerede henger på treet. Ta IKKE en pakke fra treet dersom den ikke blir erstattet med en dere har med.

En kan ta like mange pakker fra treet som det en henger opp av nye pakker. Dette er til stor glede for barna og en god motivasjon for å komme seg ut med barna i desember, så la adventspakketreet stå til glede for de små gjennom den spennende adventstiden.

I dag koser vi oss i marka med konsert, nisseluer, fri lek, åpning av adventstreet og julestemning langt unna stressende kjøpesenter.

Ta med:

  • pakke (verdi omkring kr 20-30)
  • hodelykt / lommelykt
  • nisseluen din om du har
  • varme klær
  • nistepakke
  • drikke, gjerne varm


Alle går til Storlihytta på egenhånd. Vi samles oppe ved hytta til konsert og førjulskos med start her kl 15:00. For de som vi gå samlet går en turleder fra Grua kl 14:30.

Velkommen til små og store!

Alle har ansvar for egne barn på alle våre Barnas Turlags arrangement!

Tips i forhold til pakker:
Barna tar med en liten pakke og bytter med de som henger på treet. Skriv gjerne en lapp om alder og kjønn om det er vesentlig for innholdet i pakken. Det er ønskelig at innholdet ikke er spiselig pga allergier, samt dyr i skogen. Pris på pakken skal være mellom kroner 20 - 30,-.

Det er ikke lurt med gaveinnhold som blir ødelagt dersom det blir frost. Da været kan endre seg flere ganger iløpet av desember er det lurt å at dere legger pakken i en liten pose / brødpose etter at dere har pakket den inn, slik at gaven ikke blir ødelagt dersom det skulle komme regn noen dager.

Konsert og åpning av adventstreet i Moldemarka

Velkommen på førjulstur med Barnas Turlag til Storlihytta. Her garanteres det førjulsstemning! Vi inviterer til åpning av adventstreet og førjulskonsert på nye Storlihytta, som nesten er ferdig. Det blir lykter ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Molde