Åpning av adventstreet i Moldemarka

Fellestur

Dato
1. desember kl. 15:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Familiearrangement, Førjulskos, Advenstre
Arrangører
Barnas Turlag Molde, DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)

Velkommen på førjulstur med Barnas Turlag til Storlihytta. Her garanteres det førjulsstemning med bålkos og åpning av adventspakketreet, som er pyntet med små pakker alle barn kan bytte til seg. Vi koser oss i marka med nisseluer, fri lek og bålmat langt unna stressende kjøpesenter.

Ta med:

pakke!
hodelykt / lommelykt
nisseluen din om du har
varme klær
gjerne mat som kan varmes på bålet
drikke, gjerne varm


Alle går til Storlihytta på egenhånd. Vi samles oppe ved hytta til bål- og førjulskos med start her kl 15:00.

Adventspakketreet fungerer slik at dere kan gå dit når dere vil på egenhånd gjennom hele adventstiden, ta med en pakke for hver gang, som dere bytter med pakker som allerede henger på treet. Ta IKKE en pakke fra treet dersom den ikke blir erstattet med en dere har med.

En kan ta like mange pakker fra treet som det en henger opp av nye pakker. Dette er til stor glede for barna og en god motivasjon for å komme seg ut med barna i desember, så la adventspakketreet stå til glede for de små gjennom den spennende adventstiden.

Velkommen til små og store!
 

Takk og riktig god jul.

Alle har ansvar for egne barn på alle våre Barnas Turlags arrangement!

NB! Barna tar med en liten pakke og bytter med de som henger på treet. Skriv gjerne en lapp om alder og kjønn om det er vesentlig for innholdet i pakken. Det er ønskelig at innholdet ikke er spiselig pga allergier, samt dyr i skogen. Pris på pakken skal være mellom kroner 20 og kr 50,-.
Det er ikke lurt med gaveinnhold som blir ødelagt dersom det blir frost. Da været kan endre seg flere ganger iløpet av desember er det lurt å at dere legger pakken i en liten pose / brødpose etter at dere har pakket den inn, slik at gaven ikke blir ødelagt dersom det skulle komme regn noen dager.

Åpning av adventstreet i Moldemarka

Velkommen på førjulstur med Barnas Turlag til Storlihytta. Her garanteres det førjulsstemning med bålkos og åpning av adventspakketreet, som er pyntet med små pakker alle barn kan bytte til seg. ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Molde