Natt i naturen - Kringstadbukta

Fellestur

Fra dato
25. mai 2019 kl. 17:00
Til dato
26. mai 2019 kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Nattinaturen, Nattinaturen
Arrangører
Barnas Turlag Molde, DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi gjentar fjorårets suksess med teltovernatting for små og store i Kringstadbukta. 

Slå opp teltet, finn frem campingstolen og lørdagsgodteriet. Se hurtigruta gå forbi mens barna løper rundt i «teltbyen» eller leker i fjæra. Bli med på en av vårens hyggeligste lørdagskvelder, med Barnas Turlag Molde.

«Er det natt i naturen snart?» er blitt en gjenganger i mange barnehjem i løpet av senvåren/sommeren. Bli med dere også!

Ta med telt, liggeunderlag, soveposer, mat, drikke og godt humør.

Oppmøte fra kl 17.00 og utover. 

Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær grei og hjelp til slik at alle får gode opplevelser. 

Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Natt i naturen - Kringstadbukta

Vi gjentar fjorårets suksess med teltovernatting for små og store i Kringstadbukta.  Slå opp teltet, finn frem campingstolen og lørdagsgodteriet. Se hurtigruta gå forbi mens barna løper rundt i «teltbyen» ...

Kontaktinformasjon:

  • Silje, 481 94 619

Turleder:

  • Silje Folke-Olsen