Sykkeltur - Julneset

Fellestur

Dato
12. mai kl. 09:45
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
Barnas Turlag Molde, DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ta frem sykkelen fra vinterdvalen og bli med Barnas Turlag på sykkeltur til Julneset.

Barnas Turlag Molde inviterer store og små med på sykkeltur fra Seilet i Molde til Julneset, og du kan selvsagt henge deg på underveis eller komme etter. Vi møtes utenfor Seilet og sykler sammen derfra. Herfra er det gangvei hele veien til Julneset.

Kort etter at vi har tatt av ned mot fergekaia på Mordalsvågen tar vi av til venstre og følger grusvei ned til Julneset. Vi sykler ned til enden av grusveien hvor vi parkerer syklene for så å gå ut til bunkersen som ligger ytterst på Julneset. Nede på bergene går det an å fiske for den som ønsker det og som har med eget fiskeutstyr.

Ta med sykler, sykkelhjelm, godt humør, mat og drikke, lommelykt / hodelykt om dere vil gå inn i bunkerser, samt det dere ellers trenger for en kjekk tur. Bekledning etter været og husk hjelm 😊

Retur etter eget ønske, og så prøver vi å legge opp til en felles retur omkring kl 14 for de som ønsker det.

Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær grei og hjelp til slik at alle får gode opplevelser.

Sykkeltur - Julneset

Ta frem sykkelen fra vinterdvalen og bli med Barnas Turlag på sykkeltur til Julneset. Barnas Turlag Molde inviterer store og små med på sykkeltur fra Seilet i Molde til Julneset, ...

Kontaktinformasjon:

  • Sigurd, 408 48 393 og Aleksander, 951 85 346

Turledere:

  • Sigurd Holo Leikarnes
  • Aleksander Hanssen