Kveldstur til Middagsbu

Fellestur

Dato
18. juni kl. 17:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Arrangører
Åndalsnes og Omegn Turlag, DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppmøte ved Åndalsnes Samfunnshus kl. 17:00 for samkjøring. Evt. kjør direkte til P-plass i Volladalen.

ÅOT har ingen påmelding på turene. Pris kr. 20,- (medlem) 50,- (ikke-medlem). Kontant ved oppmøte eller Vipps til turleder.

NB! Åndalsnes og Omegn Turlag har ikke krav om turlederutdannelse for sine turledere, men alle turkoordinatorene er erfarne fjellfolk. Alle deltakere på ÅOTs turer er ansvarlig for sin egen sikkerhet. Les ellers ÅOTs vilkår for deltakelse her.

Ta av E136 i krysset ved Voll kirke i Måndalen, skiltet til Venås. Etter ca 1,5 km ta av til venstre rett før elv over bru. Følg bomveg til Volladalen og parker på inngjerdet parkeringsplass etter Nysetra øverst i Volladalen. Parker på inngjerdet parkeringsplass etter Nysetra øverst i Volladalen. Følg traktorveien som går litt videre innover, og ta av til venstre opp til stien i enden av denne. Følg stien som går stort sett flatt innover til Røsta seter.

Fra Røsta seter følg sti som går til venstre oppover fra setra og i venstresiden av selve dalen. Tydelig sti går slakt oppover og innover dalen. Innerst i dalen tar den oppover til venstre langs elva fra Middagsvatnet. Følg en rygg oppover, og der den slaker ut krysses elva. Da er det bare et lite stykke igjen til Middagsvatnet som ligger veldig flott til like under Middagstind.

Kveldstur til Middagsbu

Oppmøte ved Åndalsnes Samfunnshus kl. 17:00 for samkjøring. Evt. kjør direkte til P-plass i Volladalen. ÅOT har ingen påmelding på turene. Pris kr. 20,- (medlem) 50,- (ikke-medlem). Kontant ved oppmøte ...

Kontaktinformasjon: