Kveldstur til Taskedalshytta

Fellestur

Dato
11. juni kl. 17:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Arrangører
Åndalsnes og Omegn Turlag, DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med Åndalsnes og Omegn Turlag på tur!

Oppmøte ved Åndalsnes Samfunnshus kl. 17:00 for samkjøring. Evt. kjør direkte til parkeringsplassen på Tuten, Innfjorden.

ÅOT har ingen påmelding på turene. Pris kr. 20,- (medlem) 50,- (ikke-medlem). Kontant ved oppmøte eller Vipps til turleder.

NB! Åndalsnes og Omegn Turlag har ikke krav om turlederutdannelse for sine turledere, men alle turkoordinatorene er erfarne fjellfolk. Alle deltakere på ÅOTs turer er ansvarlig for sin egen sikkerhet. Les ellers ÅOTs vilkår for deltakelse her.

Vakker fottur til en hytte med nydelig beliggenhet.

I bygda Innfjorden følg skilting Bøstølen. Man kjører gjennom hele den flotte landbruksbygda, før man tar av til høyre skiltet Bøstølen. Vegen går forbi kraftstasjon og fram til bomstasjon. Følg bomveg til Hersla, forbi Berillvatnet med Berillstølen. I krysset der veg til Bøstølen tar av til høyre, fortsetter man rett fram og forbi et hyttefelt til parkeringsplass på Tuten.

Fortsett å gå langs vegen etter parkeringa til det står skilt Taskedalen/Sjøbolet, ta til høyre mot Taskedalen. Gå ned til myra og kryss denne på utlagte steiner. Gå over ei bru og så opp stigninga mot Taskedalen på merka tursti. Hytta i Taskedalen er eid av for­en­inga For Fattig og Rik og er åpen for overnatting.
Båten i naustet er tilgjengelig for alle. Fiskekort selges i kasse på Bøstølen.
Turalternativ
En alternativ tur i området er Sjøbolet. Denne turen starter med samme utgangspunkt men ved stiskille Taskedalen/Sjøbolet tar du opp til venstre mot Sjøbolet. Fra Sjøbolet kan du også gå videre via Gjølbotnen og ned til Berillstølen.
Fra Bøstølen går det en sti til Valldalssætra. I stedet for å ta opp til venstre til Sjøbolet fortsetter du rett frem gjennom Grønnfonnbotn og Strupen, over til Valldalssætra.
Taskedalen er også utgangspunkt til de luftige toppturene Taskedalshornet og Taskedalstinden.

Kveldstur til Taskedalshytta

Bli med Åndalsnes og Omegn Turlag på tur! Oppmøte ved Åndalsnes Samfunnshus kl. 17:00 for samkjøring. Evt. kjør direkte til parkeringsplassen på Tuten, Innfjorden. ÅOT har ingen påmelding på turene. ...

Kontaktinformasjon: