Fullmånetur til Einangsetra med bålkos

Fellestur

Dato
23. april kl. 17:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Arrangører
Åndalsnes og Omegn Turlag, DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

NB! Denne turen skulle egentlig gjennomføres 20. mars, men ble flyttet til 23. april.

Bli med Åndalsnes og Omegn Turlag på tur!

Denne kvelden satser vi på at været er med oss slik at vi får sett fullmånen. Turen er kort, men byr på en fantastisk utsikt over Åndalsnes og fjellene rundt.

Oppmøte ved Åndalsnes Samfunnshus kl. 17:00 for samkjøring. Evt. kjør direkte til parkeringsplassen ved Storstølen, Skorgedalen.

ÅOT har ingen påmelding på turene. Pris kr. 20,- (medlem) 50,- (ikke-medlem). Kontant ved oppmøte eller Vipps til turleder.

NB! Åndalsnes og Omegn Turlag har ikke krav om turlederutdannelse for sine turledere, men alle turkoordinatorene er erfarne fjellfolk. Alle deltakere på ÅOTs turer er ansvarlig for sin egen sikkerhet. Les ellers ÅOTs vilkår for deltakelse her.

Parkering i enden av vegen til hyttefeltet ved Storstølen. Kryss bro over elva, og følg sti gjennom hytteområde. Stien fortsetter flatt innover et stykke før den stiger opp til flata der Hegerholmsetra og Einangsetra ligger på kanten mot fjorden.

I stikryss etter myra ta til høyre på sti som fortsetter på kanten til Einangsetra.

Vel fremme nyter vi den fantastiske utsikten, mens vi fyrer bål og koser oss.

Fullmånetur til Einangsetra med bålkos

NB! Denne turen skulle egentlig gjennomføres 20. mars, men ble flyttet til 23. april. Bli med Åndalsnes og Omegn Turlag på tur! Denne kvelden satser vi på at været er ...

Kontaktinformasjon: