MATHELG PÅ HOEMSBU - tradisjonsmat og enkel festmat

Kurs

Fra dato
14. juni kl. 19:00
Til dato
16. juni kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Temakurs, Hyttetur, Mat, Turkatalog2019
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)

Velkommen til mathelg på Hoemsbu. Dette blir en helg hvor det blir lagt opp som kurs i kombinasjon med godt sosialt samvær. Det tas utgangspunkt i tradisjonsmat, enkel festmat og hvordan dette kan tilberedes på hytta. Deltagerne er med på matlaginga.

Det legges opp til eksempel på ulike retter og hvordan disse kan tilberedes: Lammelår i kokegrop, sekkjepåse, flatbrødbaking, brenneslesuppe, baking i vedovn og røyking av fisk og flesk.

De som ønsker å lage eget bacon og røykelaks melder fra om dette ved påmelding og får tilsendt oppskrift til forarbeid av råvarene. Målgruppe er voksne.

Prisen dekker båtskyss, kursutgifter og felles mat.

Avreise med båt fra Vike ved Eikesdalsvatnet fredag kl 19. Retur fra Hoemsbu søndag kl 16.

Mer informasjon sendes ut til de påmeldte.

MATHELG PÅ HOEMSBU - tradisjonsmat og enkel festmat

Velkommen til mathelg på Hoemsbu. Dette blir en helg hvor det blir lagt opp som kurs i kombinasjon med godt sosialt samvær. Det tas utgangspunkt i tradisjonsmat, enkel festmat og hvordan dette ...

Kontaktinformasjon:

  • Helge, 97131235

Turleder:

  • Helge Ludvigsen