AVLYST - Kajakksamling Geiranger

Fellestur

Fra dato
4. juli kl. 15:00
Til dato
7. juli kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Padletur, Aktivitet Kajakk
Arrangører
DNT Romsdal, DNT fjellsport Romsdal
Turområde
Sunnmørsalpane, Tafjordfjella (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på padletur på verdens mest berømte fjord - fra Eidsdal inn i Synnylvsfjorden via Stokke inn i Geirangerfjorden, 44 km padling

Vi kjører til Eidsdal som er startsted for denne turen. Her setter vi av alt utstyret som vi trenger til padleturen før vi kjører de fleste av bilene over til Geiranger som er målet for turen. Når vi alle er tilbake igjen i Eidsdal gjør vi de siste forberedelsene før vi legger i vei.

Vi har satt av hele helgen, og har derfor rikelig med tid til å resonnere over de mange inntrykkene vi møter. På vår vei innover fjorden passerer vi mellom barske og majestetiske fjell og fantastiske fossefall. Dersom gruppen ønsker det avlegger vi den fraflyttede fjellgården Skageflå et besøk. Vi padler sammen som en gruppe og holder et tempo som alle er komfortable med.

Ferdigheter: Alle deltakere må stille med egen kajakk, åre, vest og spruttrekk. Hver enkelt må også være kjent med bruk av sitt utstyr og i tillegg inneha erfaring for å kunne padle en samlet distanse på ca. 50 km som blir lengden vi tilbakelegger i løpet av denne helgen. Å komme seg ut av velt kajakk må beherskes. De som har tørrdrakt/våtdrakt benytter dette under padlingen. De som ikke har slikt utstyr benytter ullundertøy og vindtett jakke. Det er viktig at alle deltakere har med nok klær og skift for alle værforhold. Deltakere medbringer også telt og nødvendig utstyr for overnatting, samt det den enkelte trenger av mat for en aktiv helg.

Utstyr: Egen kajakk med nødvendig sikkerhetsutstyr (padlevest, spruttrekk, årepose, pumpe) samt utstyr til camp og overnatting.

Nærmere informasjon om utstyr, transport og avreise ved påmelding.

AVLYST - Kajakksamling Geiranger

Bli med på padletur på verdens mest berømte fjord - fra Eidsdal inn i Synnylvsfjorden via Stokke inn i Geirangerfjorden, 44 km padling Vi kjører til Eidsdal som er startsted ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Armin Sunde
  • Sven Michaelis