Julestemning med FTU - Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede

Fellestur

Dato
8. desember 2019 kl. 11:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Gårdsbesøk, Nissebesøk
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med og opplev nissemor og nissefar i Stall Eriklia Aktivitetsgård. Her blir det julestemningen i stallen, levende teater, det er mulig å hoppe i høyet, ri på hest og møte mange dyr.

På Stall Eriklia Aktivitetsgård får alle besøkende en smakebit av god gammeldags julestemning hos Nissemor og Nissefar. Her får dere nærkontakt med dyrene på gården, som feks: minigriser, papegøyer, kattunger, esel, hester, geiter, påfugl, kyllinger, rotter, kaniner. Det blir også riding og mulighet for å prøve akebakken (vi håper på snø)!

Ta gjerne på deg nisselue dersom du har det.

Nissemor ordner med vaffel og kakao til deltakerne. Ta med egen mat dersom det er behov for det / pga allergier.

Arrangementet er gratis!

Om FTU - Friluftsliv tilrettelagt for utvilkingshemmede
Prosjekt Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede er et samarbeid mellom studenter ved Høgskolen i Molde,  Norsk Forbund for utviklingshemmede, DNT Romsdal og kontakter i ulike kommuner som hjelper til med å spre informajsonen om arrangementene. På flere arrangement samarbeider vi med andre aktører for å skape aktivitet. Målet er å skape et tilbud for utviklingshemmede og deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for ulike funksjonsnivåer ønsker vi å skape en felles arena for å møtes og ha det gøy sammen. Tilbudet skal være tilgjengelig i alle årets sesonger, og er tiltenkt både barn, ungdom og voksne, familie og/eller gode hjelpere.

Julestemning med FTU - Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede

Bli med og opplev nissemor og nissefar i Stall Eriklia Aktivitetsgård. Her blir det julestemningen i stallen, levende teater, det er mulig å hoppe i høyet, ri på hest og ...

Kontaktinformasjon:

  • Ann-Mari, 90081067