Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede

Arrangement

Dato
10. mai kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Arrangement, Sommeråpning, Aktivitet, Inkludering, Utvilkingshemmede
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)

Velkommen til ny kveld med Friluftsliv tilrettelagt for funksjonshemmede. Vi møtes på Romsdalsmuseet i anledning Verdens aktivitetsdag, der helse og aktivitet i lokalmiljøet står i fokus. En rekke organisasjoner og aktører som er engasjert i folkehelse har hele denne dagen et bredt spekter av tilbud og aktiviteter i området. Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede er koblet på denne dagen, og vi møtes på Romsdalsmuseet kl 17.30.

Mer informajson om de ulike aktivitetene kommer.

Studenter fra Høgskolen i Molde og andre frivillige er med og hjelper til. Det kan bli justeringer i innholdet i arrangementet.

Frammøte/parkering: Hovedinngangen Romsdalsmuseet.

Pris: Arrangementet er gratis, ingen påmelding.

Gjennomføring i samarbeid mellom Molde og Romsdals Turistforening, Høgskolen i Molde, Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Norsk forbund for utviklingshemmede Molde, Møre og Romsdal Idrettskrets, Nasjonalforeningen for folkehelsen Møre og Romsdal, Frisklivssentralen Molde kommune, Bolsøy Helselag.

Vel møtt!

Om "Friluftsliv tilrettelagt for utvilkingshemmede"
Prosjekt Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede er et samarbeid mellom studenter ved Høgskolen i Molde, Nordmøre og Romsdal Friluftsråd, Norsk Forbund for utviklingshemmede og Molde og Romsdals Turistforening. Målet er å skape et tilbud for utviklingshemmede og deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for ulike funksjonsnivåer ønsker vi å skape en felles arena for å møtes og ha det gøy sammen. Tilbudet skal være tilgjengelig i alle årets sesonger, og er tiltenkt både barn, ungdom og voksne, familie og/eller gode hjelpere.

Følg oss på vår facebokside: https://www.facebook.com/molderegionen

Vil du være frivillig i prosjektet i tilknytning til aktivitetene kan du melde deg her

 

 

 

Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede

Velkommen til ny kveld med Friluftsliv tilrettelagt for funksjonshemmede. Vi møtes på Romsdalsmuseet i anledning Verdens aktivitetsdag, der helse og aktivitet i lokalmiljøet står i fokus. En rekke organisasjoner og aktører som er engasjert ...

Kontaktinformasjon:

  • Maria
  • Tlf. 41553367

Turleder:

  • Maria Holo Leikarnes