DNT Tilrettelagt

Arrangement

Dato
6. mai kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Arrangement, Sommeråpning, Aktivitet, Inkludering, Utvilkingshemmede
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Merk dato, som er mandag 6.mai.

Velkommen til ny kveld med DNT Tilrettelagt (tidligere: Friluftsliv tilrettelagt for funksjonshemmede). Denne gangen møtes vi på Holmarka Besøksgård. Her blir det møte med dyra på gården, samt at det blir ulike aktiviteter på området.

Parkering: Holmarka Besøksgård ligger nord for Romsdalsmuseet og vest for Træffhuset / Reknesbanen i Molde. Det er enklest å parkere på Parkeringsplassen som ligger øst for Sellanrå Skole, rett sør for Holmarka. Det vil stå beachflagg nede ved veien.

Ta gjerne med egen kveldsmat.

Studenter fra Høgskolen i Molde og andre frivillige er med og hjelper til. 

Pris: Arrangementet er gratis, ingen påmelding.

Gjennomføringen er denne gangen et samarbeid mellom Høgskolen i Molde, Holmarka Besøksgård, Norsk forbund for utviklingshemmede Molde og DNT Romsdal.

Vel møtt!

Om DNT Tilrettelagt (tidligere: Friluftsliv tilrettelagt for utvilkingshemmede)
Prosjekt DNT Tilrettelagt et samarbeid mellom studenter ved Høgskolen i Molde, Nordmøre og Romsdal Friluftsråd, Norsk Forbund for utviklingshemmede og DNT Romsdal. Målet er å skape et tilbud for utviklingshemmede og deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for ulike funksjonsnivåer ønsker vi å skape en felles arena for å møtes og ha det gøy sammen. Tilbudet skal være tilgjengelig i alle årets sesonger, og er tiltenkt både barn, ungdom og voksne, familie og/eller gode hjelpere.

Følg oss på vår facebokside: https://www.facebook.com/molderegionen

Vil du være frivillig i prosjektet i tilknytning til aktivitetene kan du melde deg her

 

 

 

DNT Tilrettelagt

Merk dato, som er mandag 6.mai. Velkommen til ny kveld med DNT Tilrettelagt (tidligere: Friluftsliv tilrettelagt for funksjonshemmede). Denne gangen møtes vi på Holmarka Besøksgård. Her blir det møte med dyra på gården, samt ...

Kontaktinformasjon:

  • Maria
  • Tlf. 41553367

Turleder:

  • Maria Holo Leikarnes