Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede - vinteraktiviteter i skibakken i Tusten

Arrangement

Dato
6. februar kl. 10:00 - 14:00
Passer spesielt for
Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til vinteraktiviteter i skibakken i Tusten !

I samarbeid med NAV Hjelpemiddelsentral Møre og Romsdal inviterer vi til en dag med aktiviteter i skibakken.  NAV Hjelpemiddelsentral vil ha med utstyr for vinteraktiviteter på snø, som det vil være mulig å få prøve og teste. Du kan også ha med ditt eget utstyr. Vi tar også med noe akeutstyr, inkludert airboard, som kan prøves. Skitrekket vil være åpent.

Denne dagen gleder vi oss til ! NAV Hjelpemiddelsentral vil gjerne vise fram og prøve utstyr for vinteraktiviteter på snø. Noen vil også ha gjort egne avtaler om utprøving av utstyr denne dagen. Disse må selvsagt prioriteres. Det vil være åpen dag i skibakken, slik at de fleste vil finne tilbud som passer.

Vi fyrer opp bålpanna, så du kan gjerne ta med mat som skal varmes på bålet. Kafeen/varmestua vil også være åpen. Ta gjerne også med egen varm drikke.

Studenter fra Høgskolen i Molde vil være med og hjelpe til.

Ettersom arrangementet varer fra 10 til 14, er det helt greit om du bare kommer en del av tiden.

Om det ikke er snø eller om bakken er stengt må arrangementet flyttes. Det blir lagt ut info på hjemmeside og fb om det blir behov for å gjøre justeringer i arrangementet.

Om "Friluftsliv tilrettelagt for utvilkingshemmede"

Prosjekt Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede er et samarbeid mellom studenter ved Høgskolen i Molde, Nordmøre og Romsdal Friluftsråd, Norsk Forbund for utviklingshemmede og Molde og Romsdals Turistforening. Målet er å skape et tilbud for utviklingshemmede og deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for ulike funksjonsnivåer ønsker vi å skape en felles arena for å møtes og ha det gøy sammen. Tilbudet skal være tilgjengelig i alle årets sesonger, og er tiltenkt både barn, ungdom og voksne, familie og/eller gode hjelpere.

Følg oss på vår facebokside: https://www.facebook.com/molderegionen

Vil du være frivillig i prosjektet i tilknytning til aktivitetene kan du melde deg her

Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede - vinteraktiviteter i skibakken i Tusten

Velkommen til vinteraktiviteter i skibakken i Tusten ! I samarbeid med NAV Hjelpemiddelsentral Møre og Romsdal inviterer vi til en dag med aktiviteter i skibakken.  NAV Hjelpemiddelsentral vil ha med ...