Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede, Skaret

Arrangement

Dato
7. januar kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Arrangement, , Aktivitet, Inkludering, Bålkos, Utvilkingshemmede
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til ny friluftskveld for funksjons- og utviklingshemmede ! Denne gangen blir det ved Skarstua, på Skaret mellom Molde og Fræna.  

Oppmøte: Skarstua, Skaret. Her er det godt med parkering. Området blir brøytet om det er mye snø.

Det blir aktiviteter, brøytet rundløype i området med innlagt fjøsbesøk med hester, ponni og geit. På Klokkargården blir det peiskos, spill, bilder fra turer i 2018 og servering av suppe og brød. Ta gjerne med eget spill.

Pris: Arrangementet er gratis, ingen påmelding.

Utstyr: Det kan være kaldt og mye snø på Skaret midt på vinteren. Kle dere etter vær og forhold, ta med lommelykt og egen drikke.
Ser frem til en hyggelig kveld utendørs.

Om "Friluftsliv tilrettelagt for utvilkingshemmede"

Prosjekt Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede er et samarbeid mellom studenter ved Høgskolen i Molde, Nordmøre og Romsdal Friluftsråd, Norsk Forbund for utviklingshemmede og Molde og Romsdals Turistforening. Målet er å skape et tilbud for utviklingshemmede og deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for ulike funksjonsnivåer ønsker vi å skape en felles arena for å møtes og ha det gøy sammen. Tilbudet skal være tilgjengelig i alle årets sesonger, og er tiltenkt både barn, ungdom og voksne, familie og/eller gode hjelpere.

Følg oss på vår facebokside: https://www.facebook.com/molderegionen

Vil du være frivillig i prosjektet i tilknytning til aktivitetene kan du melde deg her

 

 

 

Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede, Skaret

Velkommen til ny friluftskveld for funksjons- og utviklingshemmede ! Denne gangen blir det ved Skarstua, på Skaret mellom Molde og Fræna.   Oppmøte: Skarstua, Skaret. Her er det godt med parkering. Området blir brøytet om ...