Avlyst Jentetur til Måsvassbu

Fellestur

Fra dato
15. september 2018 kl. 08:00
Til dato
16. september 2018
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur
Arrangør
DNT Romsdal
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. P.g.a. for få påmeldte deltakere.

Bli med på en sosial helg på fjellet sammen med andre jenter. Fine turer, hytteliv, god mat, godt selskap, spill (oligatorisk på hyttetur) og en hyttequiz! Ta med deg en venninne, mor, datter, familie – eller kom alene og bli kjent med andre trivelige turjenter.

Vi møtes lørdag 15.september klokken 08.00. Oppmøte ved p-plass tunnelåpninga ved Årø, kjører sammen (fordeles oss på avtalte biler) og tar fergen ifra Sølsnes til Åfarnes klokken 08.50 (overfartstid ca. 15 minutter). Vi kjører til parkeringsplassen ved Skrokken seter. Herifra er det merket sti til Måsvassbu (beregnet gange er rundt 45 minutter).

Måsvassbu er en selvbetjent hytte som ligger vakkert til ved foten av Klauva (1512 moh.). Hytta har 25 senger i hovedhuset og 6 senger i sikringsbua. Hytten er selvbetjent så du vil kunne kjøpe enkel proviant på hytta. Måsvassbu ble bygget i 1934, og er i de seneste årene fullstendig renovert. Hytta har et romslig kjøkken med spiseplass til ca. 20, og en romslig peisestue for samlinger og kos.

Når vi kommer frem til hytta spiser vi lunsj og koker en kopp kaffe/te, før vi pakker dagstursekken og går en liten tur. Skrokkenfjellet kan være et alternativ. Tilbake på hytta finner vi roen, og lager etterhvert en god middag sammen. Sosial hygge med blant annet hyttequiz på kvelden.

Søndagen er det muligheter for å gå seg en liten fellestur, eller bare slappe av på hytten. Vi lager utpå dagen en enkel middag før vi vasker oss ut av hytten og begynner på hjemveien.

Vi handler inn og lager felles middag lørdag (med en lørdagsdessert) og søndag. Gi beskjed ved påmeldig ved eventuelle allergier eller lignende! Måltid utenom dette må den enkelte organisere selv (handle inn på forhånd og ta med seg eller kjøpe av proviantlageret på hytten). Overnatting på hytten må den enkelte betale selv.

Ta med egen lakenpose, sengetøy eller sovepose til overnatting på hytten (der finnes dyner og puter). Bruk gjerne dnt sin pakkeliste for sommerturer for tips til pakking av sekken for helgen : https://www.dnt.no/artikler/turtips/7080-pakkeliste-sommer/

Pris dekker middag fredag og lørdag, samt MRT's admimistrasjonskostnader. Den enkelte betaler overnatting selv.

Sett av helgen, meld deg på og bli med på en hyggelig jentetur i fjellet.

Mer informasjon kommer til påmeldte.

Jentetur til Måsvassbu

Bli med på en sosial helg på fjellet sammen med andre jenter. Fine turer, hytteliv, god mat, godt selskap, spill (oligatorisk på hyttetur) og en hyttequiz! Ta med deg en ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Julie Tårn Ytterlid
  • Ann Elin Torvik
  • Pauliene Austra